BILJETTER MM. TILL GREASE

Grease! Musikalen alla har någon form av relation till, antingen genom filmen med John Travolta och Olivia Newton John från 1978 eller genom alla de scenuppsättningar som gjorts genom åren. Historien om Danny, Sandy, Pink Ladies och T-Birds har underhållit generationer vid det här laget.

När Estetiska skolans högstadium och gymnasieprogram Stage & Perform nu sätter upp Grease för tredje gången, på elevernas begäran, sätts återigen historien om kärlek, svek, förväntningar och normer i centrum när rollerna spelas av ungdomar som faktiskt är så gamla som karaktärerna de spelar. Det blir sång, det blir dans, det blir musik, teater, 50-talskläder, brylcreme och självklart en bil på scenen, specialbygd för att passa stora konsertsalen! Välkomna att uppleva Grease tillsammans med oss!

FÖRESTÄLLNINGAR
  • Fredag 24 februari 2023 klockan 12.15 skolföreställning – Lag röd (läs mer nedan).
  • Fredag 24 februari 2023 klockan 19.00 – Lag grön
  • Lördag 25 februari 2023 klockan 13.00 – Lag blå
  • Lördag 25 februari 2023 klockan 18.00 – Lag röd
  • Söndag 26 februari 2023 klockan 13.00 – Lag grön
  • Söndag 26 februari 2023 klockan 18.00 – Lag blå

För att få plats med alla på scenen har vi delat in eleverna i tre lag som spelar två föreställningar vardera. OBS! Är det någon särskild elev du vill se, kolla då med den eleven vilket lags föreställning du ska boka biljett till.

OM DET ÄR SLUTSÅLT TILL ÖNSKAD FÖRESTÄLLNING

Om det inte finns nog med platser på önskad föreställning så har du flera möjligheter:

Alternativ 1: Gå på skolföreställningen
På fredag 24 februari klockan 12.15 spelas föreställningen i sin helhet med skolelever i publiken. Det finns lediga platser som kan reserveras genom att skicka ett mail till grease@estetiskaskolan.se.
På plats finns möjlighet att ge ett bidrag till skolans verksamhet, rekommenderad storlek på bidraget är motsvarande biljettpriset på övriga föreställningar.
Alternativ 2: Boka en plats med delvis skymd sikt.
På varje föreställning finns 4 platser med delvis skymd sikt som vi säljer till halva priset. Man ser det mesta, men inte riktigt hela scenen. Boka genom att skicka ett mail till grease@estetiskaskolan.se.
Alternativ 3: Kom på vinst eller förlust
Vår erfarenhet säger att alla inte dyker upp. Det är alltid någon som får förhinder i sista stund. Strax minuter innan föreställningen börjar så säljer vi lediga platser till ”drop-in”. Vi ger er platser i den ordning ni kom till biljettkassan i entrén. Det går inte att skriva upp sig på kölista i förväg.
Observera att vi inte kan garantera plats, men vi gör verkligen vårt yttersta för att alla ska få plats.
BILJETTER

Vuxen 220 kr.
Barn/ungdom tom. gymnasiet 95 kr.

Biljetter säljs via Biljettkiosken. Du väljer enkelt platser, betalar med swish, kort eller banköverföring. Biljetten får du som ett SMS, samt på e-post. Du måste inte skriva ut biljetten utan kan visa upp en QR-kod i din telefon genom att klicka på länken i ditt SMS.

OBS! Är det slutsålt på önskad föreställning? Då har du två möjligheter; kontakta oss för information om ett fåtal platser med delvis skymd sikt som vi kan sälja till halva priset, eller komma till evenemanget utan bokning och hoppas på återbud pga sjukdom.

PLATS

Stora konsertsalen på Musikhögskolan Ingesund, Arvika. Länk till karta.

PRAKTISK INFORMATION

Ytterdörrarna öppnar 45 minuter innan föreställningens start.
Insläpp i salongen ca 15 minuter innan föreställningens start.
Var på plats senast 5 minuter innan start, annars kan din plats komma att säljas till någon annan.

Föreställningens längd: ca 2 timmar och 45 minuter inkl. paus.
Susannes Bistro säljer fika i pausen.

Gratis garderob som är oövervakad.

Två rullstolsplatser finns längst fram, en på vardera sida. Rullstolsplatserna bokas via samma biljettkiosk som vanliga biljetter. Anställd ledsagare kan få fribiljett. Kontakta oss innan bokning för att få en rabattkod som ger ledsagaren fribiljett.
Mail: exp@estetiskaskolan.se eller telefon: 0570-80706.

SOCIALA MEDIER

Dela gärna vårt inlägg om Grease på facebook, så att fler får veta!

AFFISCH